Om Peppercorn

VORES BRAND
Peppercorn er et opmærksomt brand – et brand der centrerer sig omkring dig. Hver sæson vælger vi med omhu de vigtigste trends og forvandler dem til håndgribelige, bæredygtige designs som kan inspirere dig. Vores mål er at lave styles, der kan få enhver kvinde til at føle sig selvsikker og tilpas, til alle lejligheder. Inspireret af femininitet og et afslappet, boho-vibe skaber vi tidløse, must-have styles i høj kvalitet med god pasform.

Easy to wear, easy to style.
It’s all about you.
VORES KOLLEKTION
Vi udgiver 6 årlige kollektioner, som giver dig en god balance mellem de nyeste trends og klassiske, basic styles. Vi tror på trendy, men tidløse designs for kvinder som enten har fundet deres egen personlige stil, eller som mangler inspiration og opfordring til at prøve nye looks.
VORES HISTORIE
Peppercorn blev grundlagt i 1995 og har påklædt kvinder i trendy og komfortabelt tøj lige siden. I dag er brandet eget af firmaet Redefined Fashion A/S sammen med fem andre modebrands til kvinder: Minus, DESIRES, White & More, Friendtex og Once. Firmaet er placeret i Ikast, Danmark, med et generelt fokus på ”Female Power” som overskygger alle vores brands.
Pre-loader