It's all about you

 

Peppercorn er tøj til modebevidste kvinder - baseret på hvordan de virkelig er og hvordan de virkelig ser ud. Kollektionerne byder på klassiske styles samt overraskelser, og de repræsenterer altid stor værdi for pengene.

Peppercorn fokuserer på kvalitet, pris og pasform. Vi repræsenterer enkle silhuetter og en perfekt pasform: ligefrem, attraktiv og ubesværet.

Vores brand statement:It’s all about you” betyder en skærpet profil for at tilbyde et stærkt koncept med spændende nye tanker og ideer. - Som var vores styles og pasform lavet kun for dig, så du føler dig virkelig godt tilpas og attraktiv. Vores fantastiske kvaliteter intensiverer denne følelse. Peppercorn tilbyder alt, hvad du behøver, samt et par ekstra ting, der er lidt usædvanlige.

Peppercorn har sine rødder tilbage i 1995 og er i dag ejet af Minus A/S med hovedkontor i Ikast. Modehuset/gruppen omfatter også det kvindelige mærke Desires, hvorfra vi designer og sælger vores kollektioner gennem sælgere og agenter på mere end 16 markeder fordelt over hele verden. Vi er en dynamisk ejer ledet virksomhed i stor vækst, som udover Peppercorn og Desires driver andre brands fra samme domicil.