Erfaren salgs back-up til Peppercorn & Desires

  PEPPERCORN OG DESIRES SØGER SALGS BACK-UP
-  Minus A/S - 

STILLINGEN ER BESAT!

I forbindelse med en kraftig udvidelse af aktiviteterne i vores virksomhed søger vi lige nu, til vores hovedkontor i Ikast, en erfaren salgskoordinator med gode sprogfærdigheder.

Vores nye kollega skal være i besiddelse af følgende kvalifikationer:

  • Du kommer fra en stilling som key account ansvarlig eller salgskoordinator i en branche relevant virksomhed, hvor du i hverdagen arbejder på tværs af lande og afdelinger.
  • Du behersker engelsk og tysk i skrift og tale og du elsker at tale med mange mennesker hver dag.
  • Du er administrativt stærk og kan håndtere mange forskelligartede opgaver uden at miste overblikket.
  • Du har en klar kundeorienteret adfærd og ved, at succesen ofte ligger i at yde en ekstraordinær service.
  • Du kender til de mest basale IT systemer og har let ved at lære nyt indenfor området.
  • Du er teamplayer

Til gengæld kan vi tilbyde dig en stilling med masser af selvstændige opgaver og et stor ansvar i en hurtigt voksende virksomhed. Vi er et lille dynamisk team med en uformel omgangstone med plads til humor i hverdagen. Et passioneret team, som kendetegnes af stort engagement, produkt passion og godt
købmandskab.

Du vil blive involveret i hele salgsprocessen fra start til slut på tværs af brands og markeder og din hverdag vil være en god blanding af administrative koordinator opgaver og mere udadvendte kommunikationsopgaver. Da stillingen er nyoprettet bliver der rig mulighed for, at påvirke rammerne for din stilling! Rejseaktivitet i begrænset omfang må påregnes.

Matcher din profil ovennævnte så send din ansøgning og dit CV til malene.w@minus.dk – ”Salgs backup” i emnefeltet. Eventuelle spørgsmål rettes ligesledes til Malene på tlf. 70 26 11 15.

Opstart hurtigst muligt eller senest 1.august 2019. Ansøgningsfrist er d. 15.juni 2019.

 

Om Minus

Peppercorn og Desires er i dag ejet af Minus A/S med hovedkontor i Ikast, hvorfra vi designer og sælger vores kollektioner gennem sælgere og agenter i store dele af Europa. Vi er en dynamisk ejer ledet virksomhed i stor vækst, som ud over Minus også driver andre brands fra samme domicil. Vi arbejder ud fra klare værdier og et mind set, som giver et unikt og positivt arbejdsmiljø.

Pre-loader