It's all about you

Peppercorn er tøj til modebevidste kvinder - baseret på hvordan de virkelig er og hvordan de virkelig ser ud. Kollektionerne byder på klassiske styles samt overraskelser, og de repræsenterer altid stor værdi for pengene.

Peppercorn fokuserer på kvalitet, pris og pasform. Vi repræsenterer enkle silhuetter og en perfekt pasform: ligefrem, attraktiv og ubesværet.

Vores brand statement:It’s all about you” betyder en skærpet profil for at tilbyde et stærkt koncept med spændende nye tanker og ideer. - Som var vores styles og pasform lavet kun for dig, så du føler dig virkelig godt tilpas og attraktiv. Vores fantastiske kvaliteter intensiverer denne følelse. Peppercorn tilbyder alt, hvad du behøver, samt et par ekstra ting, der er lidt usædvanlige.

Peppercorn har sine rødder tilbage i 1995 og er i dag ejet af Redefined Fashion A/S, som er et modehus med i alt 6 brands inden for fashion til kvinder, heriblandt Minus, Friendtex, Desires, Once, og White and More. Vi er en dynamisk ejer ledet virksomhed i stor vækst med hovedkontor i Ikast. Igennem stor passion og opmærksomhed redefinerer vi moden. Vi tror på, at alle kvinder fortjener en garderobe bygget på female power, som understreger deres personlighed og inspirerer dem til at leve det liv, de ønsker. 
We redefine, We are attentive, We are female power.