Copy of Brandet
Peppercorn designer tøj til kvinder, der ved, hvem de er, og som har masser af livslyst og passion. Vi ønsker at inspirere stærke, erfarne og selvstændige kvinder til at finde deres personlige stil og nyde tilværelsen fuldt ud.

Vi designer tøj, der får enhver kvinde til at føle sig selvsikker og tilpas - uanset alder, kropstype eller livsstil. Alle har ret til at være den bedste version af dem selv!

 

 

Peppercorn handler om dig — om at føle dig veltilpas fra du vågner om morgenen og hele dagen igennem, uanset hvad den måtte byde på.

Vi mener, det er vigtigt at tage tid til sig selv. Selvforkælelse er en vigtig del af at være en moderne kvinde. Gennem mode giver vi dig mulighed for at nyde tilværelsen fuldt ud — og ikke mindst tid til at nyde de små pusterum i hverdagen, hvor “it’s all about you”.


Vi lancerer 6 årlige kollektioner, hvor vi giver dig en god balance mellem de seneste trends, klassiske styles og uundværlige basics. Peppercorn er fashion til kvinder, der ved, hvad der klæder dem, og hvad de føler sig tilpas i.

Gennem vores kollektioner guider og inspirerer vi dig til at prøve nye trends og looks, der altid har fokus på lækre kvaliteter og pasformer.
EST. 1995

Peppercorn blev etableret i 1995 og har siden klædt kvinder i
stilfuldt og raffineret tøj i de lækreste kvaliteter.

I dag er brandet ejet af Redefined Fashion A/S, som også ejer fem
andre fashion brands: Minus, DESIRES, Friendtex, Once og White
& More. Virksomheden har bopæl i Ikast og er funderet i en stærk
kerne af female power.

Pre-loader